Zo werkt het

Wanneer u een bedrijf heeft, dan heeft u bepaalde ingredienten en diensten nodig om uw product te kunnen maken en te verkopen. De ingredienten zijn bijvoorbeeld auto onderdelen wanneer u een garagebedrijf heeft, of drinken wanneer u een horeca zaak heeft. Maar; u heeft ook bepaalde diensten nodig. Deze diensten verdient u niet direct uw geld mee, maar u heeft ze wel nodig om uw bedrijf te kunnen laten draaien.

Inkoopdiensten levert de diensten

U heeft zelf de meeste kennis van uw ingredienten. Welke wijn smaakt het lekkerste of welke autoband is het beste. Maar om uw geld te verdienen, heeft u diensten nodig. Een verzekering om uw horecabedrijf te verzekeren, energie om het licht te laten branden, een telefoon om uw klanten te woord te staan.

Inkoopdiensten verzorgt de slimme inkoop van deze diensten. Met slim bedoelen wij:

 1. 1
  De beste prijs, door samen in te kopen
  Wij verzamelen een groep van dezelfde ondernemers uit uw branche. Samen met hun koopt u uw diensten zoals energie in. Omdat een grote groep ondernemers samen inkoopt, krijgt u een lagere prijs
 2. 2
  Altijd het beste contract
  Wij gaan u helpen om slim in te kopen. Slim inkopen is meer dan een lage prijs: wij vergelijken voorwaarden en zoeken de beste leveranciers voor u uit.
 3. 3
  Wij houden uw contracten in de gaten
  Veel leveranciers zeggen liever niet dat uw contract afloopt. U kunt dan immers ergens anders naar toe. Inkoopdiensten houdt juist wél actief uw einddata in de gaten. Loopt uw contract bijna af? Dan helpen wij u opnieuw met de inkoop. Zo heeft u altijd de beste prijs en de beste voorwaarden.